• Με έκπτωση!

TOTAL Σκουπάκι μπαταρίας 22.2V (TVCH14111)

96,00 €
με ΦΠΑ
Τάση : 22,2V
Πίεση κενού (KPa): ≥10 Kpa
Χωρητικότητα : 0,8L
Ισχύς (W) : 140W
Πολλαπλός κυκλώνας
Μπαταρίες ιόντων λιθίου 2200mAh
Μοτέρ καθαρού χαλκού
Φίλτρο HEPA
Βολτ φόρτισης : 110V-240V ~ 50 / 60Hz
Προσαρμογέας αμερικανικής πρίζας 1pcs
Χρόνος φόρτισης : 4.5H
Χρόνος εργασίας : low 35min επίπεδο χαμηλής ταχύτητας
Χρόνος εργασίας : high 20min επίπεδο υψηλής ταχύτητας
Μεταλλικός σωλήνας 1τμχ
Φορτιστής 1 τεμ
1τμχ πλαστική κρεμάστρα
Ακροφύσιο ρωγμής 1τμχ
1τμχ βούρτσα καναπέ
Βάρος : 2.5 Kg
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

TOTAL Σκουπάκι μπαταρίας  22.2V (TVCH14111)

Το σκουπάκι μπαταρίας TOTAL 22.2V είναι μια εξαιρετική επιλογή για την καθαριότητα του σπιτιού σας, προσφέροντας υψηλή απόδοση και ευελιξία. Με μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά, αυτό το σκουπάκι σας επιτρέπει να απολαμβάνετε έναν πιο καθαρό και υγιεινό χώρο διαβίωσης.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του TOTAL 22.2V είναι η υψηλή τάση λειτουργίας των 22,2V, η οποία εξασφαλίζει ισχυρή απορροφητική δύναμη για την αφαίρεση σκόνης, βρωμιάς και υπολειμμάτων από κάθε επιφάνεια. Η πίεση κενού πάνω από 10 Kpa ενισχύει την απόδοση του σκουπάκιου, εξασφαλίζοντας ενδελεχή καθαριότητα.

Με μια χωρητικότητα 0,8L, το σκουπάκι σας προσφέρει αρκετό χώρο για τη συλλογή των απορριμμάτων, ενώ η ισχύς των 140W εξασφαλίζει αποτελεσματική απορρόφηση. Ο πολλαπλός κυκλώνας βελτιώνει τον διαχωρισμό σκόνης και αέρα, διατηρώντας την απόδοση του σκουπακιού σταθερή κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 2200mAh παρέχει επαρκή ενέργεια για την καθαριότητα του χώρου σας. Ο μοτέρ καθαρού χαλκού προσφέρει αξιόπιστη λειτουργία και μακράς διάρκειας ζωής. Επιπλέον, το φίλτρο HEPA παρέχει αποτελεσματική φιλτράριση της αέριας, παγιδεύοντας μικροσκοπικά σωματίδια και αλλεργιογόνα.

Ο χρόνος φόρτισης των 4.5 ωρών σας επιτρέπει να φορτίζετε γρήγορα το σκουπάκι, ενώ οι διαφορετικοί χρόνοι εργασίας (35 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα και 20 λεπτά σε υψηλή ταχύτητα) προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Με τον μεταλλικό σωλήνα, το ακροφύσιο ρωγμής, τη βούρτσα καναπέ και τις άλλες πρόσθετες αξεσουάρ, μπορείτε να αντιμετωπίσετε διάφορες επιφάνειες και σημεία με μεγάλη ευκολία.

Με τον ευέλικτο φορτιστή που υποστηρίζει τάσεις από 110V έως 240V και τον προσαρμογέα αμερικανικής πρίζας, το TOTAL 22.2V είναι ιδανικό για χρήση σε διάφορες περιοχές. Με το βάρος των 2.5 kg, είναι ελαφρύ και ευέλικτο στη χρήση. Συνολικά, το σκουπάκι μπαταρίας TOTAL 22.2V συνδυάζει εξαιρετική απόδοση και πολλαπλές λειτουργίες για να κάνει την καθαριότητα του σπιτιού σας πιο εύκολη και αποτελεσματική.

60-500-091
2 αντικείμενα

No customer reviews for the moment.

1 άλλο προϊόν στην ίδια κατηγορία:

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την ορθή λειτουργία της. Δείτε πληροφορίες εδώ