1. Παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής αυθημερόν από το κατάστημα μας στην Καβάλα.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων μας είναι Δευτέρα-Παρασκευή 08:00 - 15:00, Σάββατο 08:00 - 14:00, εξαιρουμένων των επίσημων αργιών.

Τρόποι πληρωμής για παραλαβή από τα καταστήματά μας: α. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. β.Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

2. Παράδοση με δικά μας μέσα

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ώρα και ημέρα παράδοσης. Ισχύει μόνο για περιοχές εντός Καβάλας. Για παραγγελίες άνω των 250 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

3. Μεταφορικής εταιρεία

Σε περίπτωση που επιλέξετε μεταφορική εταιρεία για την παραλαβή της παραγγελίας τότε θα σας καλέσουμε για τα έξοδα μεταφοράς εφόσον ολοκληρέσετε την παραγγελία σας στπ eshop. 

Ο υπολογισμός του κόστους μεταφοράς κατά την παραγγελία σας ισχύει για την παραλαβή των εμπορευμάτων από την έδρα των συνεργαζόμενων πρακτορείων που εξυπηρετούν την εταιρεία μας, καθώς και για αποστολή σε μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το εκάστοτε πρακτορείο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε τα εμπορεύματα στο χώρο σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το αντίστοιχο πρακτορείο που σας εξυπηρετεί, για να ενημερωθείτε για πιθανά επιπλέον κόστη παράδοσης. 

Οι χρόνοι αποστολής μέσω μεταφορικής εταιρείας είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους προορισμούς και 2-3 εργάσιμες ημέρες για νησιώτικους προορισμούς, εφόσον η παραγγελία σας οριστικοποιηθεί και πληρωθεί μέχρι τις 10:00. Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας, οι χρόνοι μεταφοράς ενδέχεται να επηρεαστούν.

Η αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 1,50€ .